Kirurger

Åreknudeklinikkerne er grundlagt i år 2000 af dr. med. Lars H. Rasmussen som er speciallæge i kirurgi og karkirurgi. Han har nu samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister i venesygdomme på klinikkerne i København, Århus, Odense og Næstved.

Speciallæge i ortopædkirurgi
Kim Boe

Speciallæge i ortopædkirurgi Kim Boe.
En af Danmarks mest erfarne åreknudekirurger og én af de kirurger som har foretaget flest åreknudeoperationer samt skumbehandlinger.
Kim Boe har klinik i Vejle og kan modtage henvisning fra din læge under sygesikringen samt pati-enter som er private, henvist fra forsikringsselskaber eller fra sygehuse under det udvidede frie sygehusvalg.

Speciallæge i karkirurgi
Lars Herluf Rasmussen, Overlæge, dr. med.

Lars Herluf Rasmussen, Overlæge, dr. med., er grundlægger og indehaver af Åreknudeklinikkerne. Han er speciallæge i kredsløbssygdomme (karkirurgi) og kirurgi, uddannet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital, samt medlem af American Venous Forum og American College of Phlebology.

Speciallæge i karkirurgi
Marie-Louise Grønholdt, Overlæge

Marie-Louise Grønholdt er speciallæge i karkirurgi, dr.med. og phd. Marie-Louise har været overlæge og ansvarlig for behandlingen af åreknuder på Veneklinikken i Nyborg ved Odense Universitets Hospital, Arresødal og Bekkevold Privathospital.
Hun er uddannet karkirurg på Rigshospitalet og Gentofte Hospital og har siden primært arbejdet i Aalborg og i Malmø. Arbejder desuden som klinisk lektor og phd-vejleder på Aalborg Universitet.

Speciallæge i karkirurgi
Mads Lomholt

Mads Lomholt, Ph.d., er speciallæge i karkirurgi og overlæge på karkirurgisk afdeling på Regionshospitalet Viborg. Udover at varetage en omfatttende forskningaktivitet har han på Åreknudeklinikken specialiseret sig i behandling af alle typer åreknuder med de mest moderne og skånsomme metoder.