Patienterne siger

IMG_3549“Inden jeg fik konstateret åreknuder havde jeg mange problemer. Blandt andet om natten, hvor jeg vågnede med kramper, hvilket var meget ubehageligt. Jeg ville umiddelbart helst have dem lavet i lokalområdet, men min læge syntes jeg skulle tage til Åreknudeklinikkerne, og det har jeg ikke fortrudt! Som led i et forskningsprojekt fik jeg fjernet åreknuderne med indvendig laser uden ekstra beregning. Lægen var meget tillidsvækkende, og sygeplejerskerne meget søde. Under behandlingen havde jeg ingen smerter og heller ikke efterfølgende. Efter behandlingen var både åreknuder og medfølgende gener væk, og jeg har ikke haft dem siden.”

Mads Peter Krog, Nykøbing F.


“Patienten havde fået fjernet åreknuder på begge ben med radial laser. “Da jeg kommer op til min læge for at fået taget forbindingerne af, spørger hun: Hvor har du fået lavet dette henne? Jeg svarede at det har jeg fået lavet hos Åreknudeklinikken i Odense. Det er det pæneste jeg nogen sinde har set! Jeg vil anbefale alle mine patienter med at åreknuder at få dem fjernet hos Åreknudeklinikkerne.”

Sven Togsverd, København K

“Efter to børnefødsler døjede jeg med murren i benene, som også var hævede og gav kramper, især om natten. Endelig tænkte jeg ‘nu skal det være’ og jeg gik til egen læge som anbefalede mig at bruge min Sundhedsforsikring og kontakte Åreknudeklinikken i København.

Da jeg først tog kontakt tænkte jeg ‘det gik dæleme hurtigt’ idet jeg fik en tid få dage efter. Hos Åreknudeklinikkerne kan de behandle begge ben på én gang og de gør det i lokalbedøvelse. Jeg var meget glad for at slippe for at skulle under fuld bedøvelse!

Kirurgen undersøgte mig og anbefalede at jeg fik åreknuderne i højre ben fjernet med skum og dem i højre med laser.
Under behandlingen ugen efter mærkede jeg intet, lå bare og slappede af og da de var færdige tænkte jeg ‘allerede?’. Der havde ingenting været der gjorde ondt. Jeg havde heller ikke brug for at tage noget som helst smertestillende bagefter.

Resultatet er jeg virkeligt glad for! Man kan ikke se spor, hverken af åreknuderne eller af indgrebet. Min veninde som fik det lavet på et offentligt hospital har et langt ar efter snit i lysken og resultatet er knapt så pænt.
Nu kan man se hvor hævede ben jeg faktisk har haft før. Det var jo kommet gradvist og jeg havde vendet mig til det. Hold da op en stor forskel! Mine ben er meget slankere at se på nu.
Efterfølgende har jeg anbefalet Åreknudeklinikkerne til flere af mine veninder og to at mine kolleger har da også allerede været der.”

Pernille Andersen, Dragør

For et par år siden led jeg af kramper om natten. Det var meget væmmeligt og blev værre og værre. Hver gang måtte jeg op at stå og gå rundt i huset og så kom det ofte tilbage når jeg lagde mig igen.
Jeg gik til lægen og blev henvist til et offentligt sygehus. Ventetiden var ét år.

Da jeg kom derud efter et år blev jeg mødt med en så uhyggelig og dårlig stemning, at jeg simpelthen besluttede mig for at gå igen. Jeg gik tilbage til min læge, som henviste mig til Åreknudeklinikken i Næstved. Der kom jeg til efter en uge. Det er SÅDAN et godt sted, med små, intime lyse rum og søde mennesker. Trygheden betyder meget for mig, og her kunne jeg mærke at personalet kendte hinanden og var glade for deres arbejde.

Jeg fik muligheden for at være med i et projekt og få lavet laser, og jeg mærkede ikke noget under behandlingen.
Efterfølgende er mine kramper og jeg kan ikke se spor efter hverken behandling eller åreknuder. Jeg er SÅ tilfreds.

Kristina Kudsk, Skælskør
Det har reddet min sommer, og jeg er så glad for det. Tak for en meget fin behandling. Før stod jeg altid med benene over kors for ikke at vise mine åreknuder. Nu kan jeg gå i shorts og nyder det.

 

Sanne, København