Patientudtalelse – Pernille Andersen, Dragør

“Efter to børnefødsler døjede jeg med murren i benene, som også var hævede og gav kramper, især om natten. Endelig tænkte jeg ‘nu skal det være’ og jeg gik til egen læge som anbefalede mig at bruge min Sundhedsforsikring og kontakte Åreknudeklinikken i København.

Da jeg først tog kontakt tænkte jeg ‘det gik dæleme hurtigt’ idet jeg fik en tid få dage efter. Hos Åreknudeklinikkerne kan de behandle begge ben på én gang og de gør det i lokalbedøvelse. Jeg var meget glad for at slippe for at skulle under fuld bedøvelse!

Kirurgen undersøgte mig og anbefalede at jeg fik åreknuderne i højre ben fjernet med skum og dem i højre med laser.

Under behandlingen ugen efter mærkede jeg intet, lå bare og slappede af og da de var færdige tænkte jeg ‘allerede?’. Der havde ingenting været der gjorde ondt. Jeg havde heller ikke brug for at tage noget som helst smertestillende bagefter.

Resultatet er jeg virkeligt glad for! Man kan ikke se spor, hverken af åreknuderne eller af indgrebet. Min veninde som fik det lavet på et offentligt hospital har et langt ar efter snit i lysken og resultatet er knapt så pænt.

Nu kan man se hvor hævede ben jeg faktisk har haft før. Det var jo kommet gradvist og jeg havde vendet mig til det. Hold da op en stor forskel! Mine ben er meget slankere at se på nu.

Efterfølgende har jeg anbefalet Åreknudeklinikkerne til flere af mine veninder og to at mine kolleger har da også allerede været der.”