Patientudtalelse – Torben Gerhard Andersen, Randers, 70 år.

Jeg er blevet opereret for åreknuder mange gange og har ar efter ca. 50 snit på benene. Men jeg havde stadig åreknuderne. Det sidste sted fik jeg at vide jeg ikke skulle komme igen, da det ikke kunne laves og blive godt.

Jeg var derfor mere eller mindre indstillet på at leve med mine skavanker, som var hævelse og eksem på benene, samt store, tykke åreknuder og en farve hen imod det blå-sorte. Jeg spiste vanddrivende piller hver dag for at få vandet ud af benene og kunne ikke gå i shorts, da det var så grimt.

Så så jeg en artikel i avisen (J.P.) omkring Åreknudeklinikken og fik alligevel modet tilbage, og ringede og fik en tid til en forundersøgelse på klinikken i Risskov.

Jeg kom til undersøgelse og blev behandlet få dage efter, en mandag kl. 21. om aftenen. Metoden som lægen Jørgen Nørby anbefalede var Radiofrekvens (RF) og det var fuldstændigt smertefrit.

Resultatet er fuldstændigt overrumplende og uventet for mig. Jeg er målløs og føler det næsten er for godt til at være sandt. Jeg har ikke haft behov for at tage én eneste pille under eller efter operationen, og allerede om onsdagen var jeg i fitnesscenter og fredag spillede jeg tennis. Det ben der er opereret er flot og pænt. Der ser helt glat og sundt ud, uden nogen åreknuder.

Jeg er virkelig særdeles overrasket over at det er blevet så godt og synes det er utroligt det er smertefrit og at man kan aktivere sig selv så kort tid efter uden gener.

Jeg kan ikke anbefale behandlingen hos Åreknudeklinikken kraftigt nok.