Åreknudeklinikkerne er grundlagt i år 2001 af dr. med. Lars H. Rasmussen som er speciallæge i kirurgi og karkirurgi. Han har nu samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister i venesygdomme på klinikkerne i København, Århus, Odense og Næstved.

Lars Herluf Rasmussen

Speciallæge i karkirurgi

Overlæge, dr. med.

Lars Herluf Rasmussen, Overlæge, dr. med., er grundlægger og indehaver af Åreknudeklinikkerne. Han er speciallæge i kredsløbssygdomme (karkirurgi) og kirurgi, uddannet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital, samt medlem af American Venous Forum og American College of Phlebology.

Marie-Louise Grønholdt

Speciallæge i karkirurgi

Overlæge, dr. med og ph. d.

Marie-Louise Grønholdt er speciallæge i karkirurgi, dr.med. og phd. Marie-Louise har været overlæge og ansvarlig for behandlingen af åreknuder på Veneklinikken i Nyborg ved Odense Universitets Hospital, Arresødal og Bekkevold Privathospital.
Hun er uddannet karkirurg på Rigshospitalet og Gentofte Hospital og har siden primært arbejdet i Aalborg og i Malmø. Arbejder desuden som klinisk lektor og phd-vejleder på Aalborg Universitet.

Mads Lomholt

Speciallæge i karkirurgi

Overlæge, ph. d.

Mads Lomholt er speciallæge i karkirurgi. Har stor erfaring med behandling af alle former for åreknuder, også de specielt vanskelige, samt åreknuder der er kommet igen efter tidligere operation.

Mads bruger udelukkende moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen, ligesom de øvrige karkirurger hos Åreknudeklinikkerne. Mads er ansvarlig for Åreknudeklinikkerne i Risskov og Odense.

Martin Lawaetz

Læge

Martin Lawaetz er læge og under uddannelse til speciallæge i karkirurgi på Rigshospitalet. Han er ansvarlig for Åreknudeklinikkens forskningsaktiviter og har været med til at udvikle de moderne behandlinger af åreknuder. Foruden dette har han selv stor erfaring i at foretage behandlingerne.

Han er uddannet på Københavns Universitet i 2014, men har allerede tidligt på studiet beskæftiget sig med behandling af åreknuder. Han har specielt fokus på den skånsomme, effektive og holdbare behandling, hvilket også afspejles i de kliniske undersøgelser han er med til at foretage.

Jonathan Lawaetz

Stud.med

Jonathan Lawaetz er stud.med ved Københavns Universitet og forskningsassistent. Arbejder i øjeblikket med at optimere behandlingen af åreknuder, og er bl.a. ansvarlig for kvalitetskontrol.