Åreknudeklinikkerne er grundlagt i år 2001 af dr. med. Lars H. Rasmussen som er speciallæge i kirurgi og karkirurgi. Han har nu samlet et hold af Danmarks mest erfarne specialister i venesygdomme på klinikkerne i København, Århus, Odense og Næstved.

Lars Herluf Rasmussen

Speciallæge i karkirurgi

Overlæge, dr. med.

Lars Herluf Rasmussen, Overlæge, dr. med., er grundlægger og indehaver af Åreknudeklinikkerne.

Han er speciallæge i kredsløbssygdomme (karkirurgi) og kirurgi, uddannet på Rigshospitalet og Odense Universitetshospital, samt medlem af American Venous Forum og American College of Phlebology.

Martin Lawaetz

Læge

Martin Lawaetz er 1. reservelæge på karkirurgisk afdeling på Rigshospitalet. Han er medansvarlig for Åreknudeklinikkernes forskning, og har været med til at udvikle de moderne behandlingsmetoder. Martin Lawaetz er en af de mest erfarne åreknudekirurger herhjemme og mestrer alle de moderne metoder i VarixCombination.

Han er uddannet på Københavns Universitet i 2014, men har allerede tidligt på studiet beskæftiget sig med behandling af åreknuder. Han har specielt fokus på den skånsomme, effektive og holdbare behandling, hvilket også afspejles i de kliniske undersøgelser han er med til at foretage.

Mads Lomholt

Speciallæge i karkirurgi

Overlæge, ph. d.

Mads Lomholt er speciallæge i karkirurgi. Han har stor erfaring med behandling af alle former for åreknuder, også de specielt vanskelige, samt åreknuder der er kommet igen efter tidligere operation.

Mads bruger udelukkende moderne, minimalt invasive metoder i behandlingen, ligesom de øvrige karkirurger hos Åreknudeklinikkerne. Mads er ansvarlig for Åreknudeklinikkerne i Risskov og Odense.

Jonathan Lawaetz

Stud.med

Jonathan Lawaetz er stud.med ved Københavns Universitet og forskningsassistent. Arbejder i øjeblikket med at optimere behandlingen af åreknuder, og er bl.a. ansvarlig for kvalitetskontrol.